Picerije i Lounge caffe

Picerije i Lounge caffe

null

Garden concept bar&restaurant

Dragoje Lukića 78400 Gradiska na Savi; Mladena Stojanovića 1

Prateći svjetske trendove, Concept bar & Restaurant Garden kreirao je ugodno mjesto za privatna druženja, porodične večere, kao i moderan bar. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera imaju priliku uživati u delicijima napravljenim koristeći namirnice lokalnih proizvođača poput sireva Milanković, Kozara sireva, medova iz pčelarske radionice Gagić i mikrobilja Arara.

Kontakt informacije

Broj telefona: +38765518836

Email adresa: conceptbar.garden@gmail.com

MOTEL PIZZERIA “ACTROS”

Banjalučki put 285, 78418 Nova Topola

Pizzeria Actros otvorena je 1998. godine. Pizzeria sa tri sale, ljetnom baštom sa preko 250 mjesta, okružena je sa dva bazena, sportskim terenima, dječijim igralištem, a gostima  je na raspolaganju i veliki parking prostor sa autopraonicom.

https://actros-pizzeria.com

PIZZERIA ETNO LAGUNA

Miloša Crnjanskog 40, Gradiška

Pizzeria Etno laguna nalazi se u naselju Senjak, gdje gostima nude bogat izbor specijaliteta i široku paletu vina te ostalih pića u ugodnom ambijentu etno stila.

Restoran Stari hrast

Kneza Lazara 49, Gradiška

Novootvoreni restoran u svojoj ponudi ima raznovrsne kulinarske specijalitete i široku paletu pića. Ugodan ambijent u prirodnom hladu, na samoj granici dva velika naselja u gradu, pružiće vam prijatan predah.

Caffe Kajak Klub

Kneza Lazara 49, Gradiška

Caffe Kajak klub nudi predivni ambijent sa pogledom na rijeku Savu, igraonicu za djecu, ljubazno osoblje, razne kulinarske specijalitete te odličnu kafu i sve to udaljeno od gradske buke, na kraju gradskog šetališta “Kej”, na samoj obali rijeke Save.