Restorani

null

RESTORAN “ĐERDAN”

Trg jevrejskih stradanja, Gradiška

Restoran “Djerdan” otvoren je 2007. godine. Pod porodičnim okriljem i dugogodišnjim porodičnim usavršavanjem gastro specijaliteta rodila se ideja za otvaranje ovog divnog restorana. U ponudi je široka paleta kulinarskih specijaliteta kao što su jela od morskih plodova, odresci, razne prirodne supe, tjestenina, salate, deserti i kvalitetna vina i posebno odabrane vrste rakija…

RESTORAN “TAXI BAR “

Put srpske vojske 210 , Gradiška

Restoran, koji uspješno posluje preko 30 godina. U prijatnom ambijentu restorana “Taxi bar” služe se razne vrste gotovih jela, jela sa roštilja i razne vrste gastronomskih specijaliteta. U ponudi je veliki izbor kako domaćih, tako i stranih, bezalkoholnih i alkoholnih pića.

KRČMA “ KOD ACE”

Kozarskih brigada bb, Gradiška

Staro mjesto pod novim imenom.

Krčma “KOD ACE” posjeduje veliku salu sa 100 mjesta i malu salu sa 30 mjesta. Jelovnik moze da zadovolji mnoge ljubitelje hrane i pića. Svakodnevno u ponudi imaju nekoliko gotovih jela, po pristupačnim cijenama, kao i jela sa roštilja I po narudžbi.

RESTORAN “TINA”

Put Despota Stefana (Avde Ćuka) bb

Restoran “Tina” je novootvoreni restoran koji je počeo sa radom u aprilu 2018. godine i već od samog početka je postavio visoke standarde od izbora jela do njihove izvrsne estetske prezentacije. Autentičan jelovnik isprepleten brojnim domišljatim jelima mediteranske, internacionalne i tradicionalne kuhinje. Izbor jela možete obogatiti odličnim izborom vina.

RESTORAN “CARPE DIEM”

Mladena Stojanovića bb, Gradiška

Novootvoreni restoran “Carpe diem” u samom srcu grada, na obali rijeke Save, potpuno novo i urbano a budi sjećanja na neka davna vremena.  Raznovrsni specijaliteti , maštoviti deserti i velika ponuda raznih pica učiniće boravak gosta veoma prijatnim.

RESTORAN “REMO”

Put Despota Stefana (Avde Ćuka) bb, Gradiška

Restoran Remo okružen zelenilom u ugogodnom ambijentu i prirodnom hladunudi jela sa rostilja i riblje specijalitete. Bašta restorana prima 180 gostiju.