Picerije i Lounge caffe

null

MOTEL PIZZERIA “ACTROS”

Banjalučki put 285, 78418 Nova Topola

Pizzeria Actros otvorena je 1998. godine. Pizzeria sa tri sale, ljetnom baštom sa preko 250 mjesta, okružena je sa dva bazena, sportskim terenima, dječijim igralištem, a gostima  je na raspolaganju i veliki parking prostor sa autopraonicom.

https://actros-pizzeria.com

PIZZERIA ETNO LAGUNA

Miloša Crnjanskog 40, Gradiška

Pizzeria Etno laguna nalazi se u naselju Senjak, gdje gostima nude bogat izbor specijaliteta i široku paletu vina te ostalih pića u ugodnom ambijentu etno stila.

PIZZERIA WALL STREET

Mitropolita Georgija Nikolajevića bb, Gradiška

Pizzeria Wall street nalazi se u centru grada , u sklopu pizzerije nalazi se igraonica za djecu. U svojoj ponudi imaju raznu tjesteninu, pice i razna pića.

Restoran Stari hrast

Kneza Lazara 49, Gradiška

Novootvoreni restoran u svojoj ponudi ima raznovrsne kulinarske specijalitete i široku paletu pića. Ugodan ambijent u prirodnom hladu, na samoj granici dva velika naselja u gradu, pružiće vam prijatan predah.

Caffe Kajak Klub

Kneza Lazara 49, Gradiška

Caffe Kajak klub nudi predivni ambijent sa pogledom na rijeku Savu, igraonicu za djecu, ljubazno osoblje, razne kulinarske specijalitete te odličnu kafu i sve to udaljeno od gradske buke, na kraju gradskog šetališta “Kej”, na samoj obali rijeke Save.