25. Državno prvenstvo u sportskom ribolovu

U Gradišci je 7.jula na rijeci Savi održano 25. Državno prvenstvo u sportskom ribolovu. Takmičenje je održano u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji u kategorji za kadete, juniore i seniore dok je 120 takmičara uzelo učešće.

U kategoriji seniora pobjednik u ekipnoj konkurenciji je SRD „Vrbas“ iz Laktaša, dok je u pojedinačnoj konkurenciji u izlovu ribe prvo mjesto osvojio Gradiščanin Rade Majstorović iz SRD „Amur“. SRD „Vrbas“ bio je najbolji u konkurenciji za seniorke u obe kategorije, tako je Ostojić Marijana iz Laktaša ponijela titulu.

U kategoriji  juniora do 20. godina  prvo mjesto  u ekipnoj konkurenciji osvjio je SRD „Vrbas“, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio Miodrag Radić iz SRD „Vrbas“. Za juniorke prvo mjesto osvojila je Bardak Dijana iz Broda čiji je SRD „Sava“ bio najbolji i u ekipnoj konkurenicji.

Kod kadeta  pobjedu u ekipnoj konkurenciji odnio je SRD „Čelinac“,  dok je Sebastijan Mujaknovic iz SRD “Banja Luka” pobjedio pojedinačno. Kadetkinje  SRD „Bosna“ iz Doboja su bile najbolje ekipno, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Marina Novarlić iz SRD „Ukrinski cvijet“ Prnjavor bila najbolja.